ΔΕΥΑ Κιλκίς

Η ΔΕΥΑΚ από τη σύστασή της το 1994 έχει να επιδείξει σπουδαίο έργο σε ο,τι αφορά την ολοκλήρωση υποδομών ύδρευσης, αποχέτευσης και διαχείρισης αποβλήτων στην περιοχή ευθύνης της, έργο που καλείται να συνεχίσει με την ίδια αποτελεσματικότητα και επιτυχία και στο νέο διευρυμένο καλλικρατικό Δήμο Κιλκίς.

Η λειτουργία της είναι καθολικά αναγνωρισμένη, καθώς έχει συμβάλλει καθοριστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και φυσικά στην προστασία του περιβάλλοντος.

Μεταξύ άλλων η ΔΕΥΑΚ αναλαμβάνει τη διαχείριση και τον προγραμματισμό έργων υποδομής και ανάπτυξης ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες, την αξιοποίηση Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων και την υλοποίηση κοινωνικών και περιβαλλοντικών δράσεων.

Για την καλύτερη ενημέρωσή σας σε ό,τι την αφορά και στοχεύοντας σε μια προσπάθεια αμεσότερης και πιο σύγχρονης επικοινωνίας, η ΔΕΥΑΚ αξιοποίησε τις δυνατότητες του διαδικτύου και δημιούργησε τον φιλόξενο αυτό ιστοτόπο.

Μέσα λοιπόν από τις σελίδες που ακολουθούν, μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τα νέα και την πολύπλευρη δραστηριότητα της Επιχείρησης, να αντλείτε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την οργάνωση των υπηρεσιών της και να απευθύνετε αρμοδίως τα ερωτήματα και τις όποιες παρατηρήσεις σας.

Διοικητικό Συμβούλιο

Καραμπίδης Βασιλειοςς, Πρόεδρος Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς
Σημαιοφορίδης Αλέκος, Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς,
Χατζηαποστόλου Ιωάννης, Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς,
Πογέλης ΑνέστηςΔημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς,
Μπαλάσκας Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς,
Νικολαΐδου Άννα, Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς,
Κεμανίδης Γεώργιος, Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς,
Ανδρεανίδης Χρήστος, Δημότης Κιλκίς,
Φωτακέλη Γιαννούλα, Εκπρόσωπος Περιβαλλοντικού Συλλόγου Κιλκίς,
Ταγκαλίδης Αναστάσιος, Εκπρόσωπος εργαζομένων Δ.Ε.Υ.Α. Κιλκίς
Σισμανίδης ΙωάννηςΔημότης ΚιλκίςΑρχική ΔΕΥΑ Κιλκίς
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Login-iconLogin
active³ 5.4 · © Ultravision · Όροι χρήσης